Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  FAQ:

  *Wat is de leveringstermijn?
  Doorgaans worden bestellingen binnen Nederland binnen 1 tot 3 werkdagen afgeleverd op het afgegeven adres. Bestellingen naar Belgie worden binnen 5 werkdagen afgeleverd. Let op! Producten van het merk Balkan Pharmacy hebben een langere leveringstermijn, namelijk +- 2-4 weken.

  *Versturen jullie ook naar het Buitenland?
  Wij versturen naar ieder Europees land.

  *Is het mogelijk om met bankcontant te betalen?
  Ja zeker! Wanneer u op onze betaalpagina komt kunt u ervoor kiezen om bij Bitonic af te rekeken. In het vierkante vlak linksboven kunt u de bitcoins kopen en afrekenen met IDEAL.

  *is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?
  Het is helaas niet mogelijk om een bestelling af te halen. Wij versturen alleen naar huisadressen.

  *Versturen jullie met track en trace?
  Wij versturen alle bestellingen vanaf 60 euro met track en trace.

  *Welke betaalmogelijkheden hebben jullie?
  Wij bieden op dit moment alleen de betaalmogelijkheid aan om te betalen via IDEAL met een kleine omweg via bitcoins. Dit verloopt via een betaalprovider zoals Bitonic en verloopt iets anders dan een nrmale overschrijving. U koopt als het ware bitcoins in via deze website en rekent af met uw eigen bank. De bitcoins die u zojuist hebt ingekocht worden naar ons verstuurd. Wij ontvangen in plaats van geld bitcoins.


  *Hoe zijn jullie bereikbaar?

  Wij zijn van maandag tot en met zondag bereikbaar van 09:00 tot en met 21:30 via de mail. Wij beschikken niet over een telefoonnummer.

  *Hebben jullie ook een gebruiksaanwijzing van Melanotan en HCG?
  Ja zeker, wij versturen per mail de gebruiksaanwijzing van Melanotan of HCG kuur. Dit versturen wij bewust niet mee met de bestelling, mocht het in verkeerde handen vallen weet de persoon in kwestie niet hoe het gebruikt moet worden en kunnen er ook geen ongelukken mee gebeuren.

  *Hoe kan ik erop vertrouwen dat ik mijn bestelde artikelen ook daadwerkelijk ontvang?
  Wij zijn serieuze mensen die streven naar een vaste klantenkring, in plaats van eenmalige klanten. Als wij oplichterswaren hadden wij alle producten wel op voorraad gezet om zoveel mogelijk winst te maken, maar dat is niet onze visie en mentaliteit.
  Zoals u op vele forums kunt lezen bieden wij top service en goede producten en eerlijk advies.
  U kunt erop vertrouwen dat wij netjes uw bestelde artikelen binnen 2 a 3 werkdagen bij u zullen afleveren.

  *Wat staat er op de verpakking van het pakket??
  Wij versturen al onze pakketjes anoniem en discreet. Het zal verstuurd worden in een witte bubbelenveloppe zonder afzender of webshop gegevens. Alleen uw naam zal staan op de enveloppe. Grotere bestellingen die niet door de brievenbus passen worden in een doosje verstuurd. Ook hiervoor geld dat dit een discrete witte doos is.

  *Hoelang duurt het voordat ik resultaat zie bij een melanotan kuur?

  Een melanotan kuur duurt 2 a 3 weken. Gedurende deze weken zult u geleidelijk aan resultaat zien. Het is belangrijk om er wel bij te zonnen 1 a 2 keer per week. Na 2 a 3 weken zou het resultaat optimaal moeten zijn.


  *Hoe moet de melanotan bewaard worden?

  De melanotan moet gekoeld bewaard blijven. Een melanotan die al gemengt is met water is in de koelkast zo’n 2 maanden houdbaar. Wanneer een melanotan nog niet is aangemengt kunt u het ook in de vriezer bewaren. Hier is het zo’n 6 maanden houdbaar.