gebruik melanotan

Wat gebeurd er als ik tijdens melatonan gebruik ook de zonnebank gebruik?

2 mei 2016 Bruin worden

Als je tijdens het gebruik van melanotan onder de zonnebank gaat, krijgt de huid nog een extra bruiningsboost waardoor je nog veel bruiner wordt dan je gewent bent. Het gebruik van de zonnebank zorgt er dus voor dat je nog dieper en intenser bruin wordt en ook direct een verschil ziet als je eronder vandaan komt. Melanotan werkt van binnenuit en zorgt ervoor dat je huid meer pigment aanmaakt levitra online best price. Door het zonnen worden deze cellen in de huid geactiveerd en geven zij een egale en natuurlijke bruine kleur. Zon en zonnebank activeren het pigment in de huid en zorgen ervoor dat ze bruin kleuren. Melanotan zorgt ervoor dat je huid veel meer pigment aanmaakt, waardoor je veel bruiner wordt als zonder gebruik van melanotan.

Omdat mensen in de winter toch vaak behoefte hebben aan vitaminde D, gebruiken zij wel eens de zonnebank. Van het zonnen wordt je drie keer zo snel bruin en zullen mensen om je heen denken dat je net terug bent van vakantie. Het gebruik van de zonnebank is dus niet perse nodig om bruin te worden als je melanotan gebruikt, wel wordt je bij een bezoek aan de zonnebank drie keer zo bruin wat direct zichtbaar is als je eronder vandaan komt.

Gebruikers van melanotan vinden het super om de zonnebank te gebruiken tijdens het gebruik van melanotan, juist omdat melanotan ervoor zorgt dat je zoveel bruiner wordt als dat je normaal gewent bent. Dankzij melanotan heb je de zonnebank veel minder vaak nodig om een bruine kleur te krijgen. Het is erg handig om tijdens het gebruik van melanotan de zonnebank te gebruiken als je bijvoorbeeld een speciale gelegenheid heb zodat je net die extra bruine kleur krijgt.

 

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Search

+
Translate »