HCG kuur producten kopen

Hoe gebruik ik mijn HCG kuur

Uitleg per product volgt wanneer onze producten online staan.

HCG kuur als dieet?

Een HCG kuur is géén dieet maar wordt vaak in combinatie gebruikt met een dieet om de optimale resultaten te behalen. HCG wordt in de volksmond ook wel een “HCG dieet” genoemd. Wat men bedoeld is eigenlijk gewoon een HCG kuur met bijpassend dieet voor zo snel en effectief mogelijk afvallen ofwel afslanken.

Wat is HCG?

HCG staat voor Humaan choriongonadotrofine dat vaak gemeten wordt in urine en bloed van zwangere vrouwen. De gemeten waarden kunnen per laboratorium verschillen aangezien er een verschil bestaat in het herkennen van de verschillende vormen HCG. HCG komt voor in de placenta van zwangere vrouwen.
Weetje: Tussen het begin en de 7e week van de zwangerschap verdubbelt iedere twee dagen het HCG gehalte.

Waar wordt een HCG kuur voor gebruikt?

HCG wordt voor verschillende doeleinden gebruikt:

• HCG wordt verkocht als afslankmiddel. Een “HCG kuur” wordt door middel van kleine injecties gebruikt. HCG wordt ook wel eens voorgeschreven door de dokter. Sommige verzekeringsmaatschappijen vergoeden dit alleen wanneer je hier een speciaal pakket voor hebt afgesloten.

• HCG wordt gebruik om een medicijn te ontwikkelen dat wordt gebruikt bij vruchtbaarheidsbehandelingen genaamd Pregnyl. Pegnyl is gemaakt uit de urine van zwangere vrouwen.

• HCG wordt ook gebruikt in de bodybuilding wereld. HCG ondersteund bij mannen de testosteron aanmaak. Hoe hoger het testosteron, hoe meer spiermassa er aangemaakt kan worden. Bij vrouwen bevordert HCG juist het vrouwelijke hormoon!
Daarnaast wordt HCG ook vaak gebruikt door personen die anabolen gebruiken, omdat bij het gebruik van anabolen de ballen van de man kunnen inkrimpen. HCG zorgt ervoor at de ballen weer de normale proporties aannemen en/of hun normale formaat behouden. Daarbij wordt de eigen testosteron productie weer op gang geholpen, aangezien veel steroïde de eigen testosteron productie plat legt. Dit betekent dat je aan het einde van je keur in een “dip” of “depressie” kan raken. HCG kan deze “dip” voorkomen.

Mogelijke bijwerkingen van HCG

Mogelijke bijwerkingen van HCG zijn onder andere: Uitslag op de huid, acne (puistjes), verhoging van de bloeddruk, verhoging van oestrogenen, verhoogd risico op haaruitval.

Voordelen & Nadelen van HCG

Voordelen
– Verhoging van Testosteron (mannen)
– Prestatie bevorderend (mannen)
– Laat de ingekrompen ballen van een steroïde gebruiker terugkomen (mannen)
Nadelen
– Risico op één van de bovenstaande bijwerkingen