bruin worden zonder zon

Hoe kan ik bruin worden zonder te zonnen?

20 apr 2016 Bruin worden

Hoe kan ik bruin worden zonder te zonnen?

Veel mensen zouden graag het hele jaar door dat mooie goudbruine kleurtje willen houden, zonder dat zij daarvoor naar de zonnebank hoeven te gaan. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manieren om bruin te worden zonder de zon look at here now. De zelfbruiners die als eerst op de markt kwamen gaven de huid een onnatuurlijke oranje kleur en lieten zichtbare smeervlekken achter. Tegenwoordig zijn de zelfbruiners helemaal in en zo ontwikkeld dat zij in een handomdraai je huid een mooie natuurlijke zongebruinde look geven zonder vlekken. In deze producten zit een bruinende stof dat dihydroxacceton heet, dit is een kunstmatige suiker die de bovenste huidlaag van de huid verkleurt. De werking van deze stof heeft ongeveer 6 a 8 uur nodig om zichtbaar resultaat op te leveren en wordt meestal in de avond voor het slapen gaan opgesmeerd zodat je de volgende ochtend wakker wordt met een sunkissed look. Zelfbruiners zijn er in verschillende substanties, zo heb на je bijvoorbeeld crème, mousse, gel en lotions. Nadeel hiermee is dat het kan afgeven en dat de kleur snel vervaagd.

Een andere manier om een zongebruinde look te krijgen is door middel van spray tan. Spray tan is de nieuwste techniek самосожжения om snel bruin te worden. Bij deze techniek wordt je binnen enkele minuten prachtig egaal bruin. Spray tanning wordt gedaan in speciale salons die tot deze apparatuur beschikken. Tijdens spray tanning behandeling spuit een speciaal apparaat een gewenste bruiningskleur aan op de huid die zich verneveld op de huid en snel opdroogt. De behandeling duurt ongeveer tien minuten en het resultaat blijft ongeveer een week zichtbaar, waarna het vervolgens langzaam vervaagt.

Een ander alternatief voor het gebruik van de zonnebank zijn de zogenoemde bruiningscapsules. Bruiningscapsules bieden geen uitkomst voor een sunkissed look, zij zorgen er wel voor dat het natuurlijke bruiningsproces van de huid wordt gestimuleerd waardoor je minder lang en minder vaak naar de zonnebank hoeft te gaan. De bruiningscapsules bevatten carotenoïden, deze worden in het bloed opgenomen en naar de huid getransporteerd en worden vervolgens opgeslagen in de opperhuidcellen. In een periode van ongeveer 4 weken verplaatsen de cellen zich geleidelijk naar de bovenste laag van de huid. Hier schijn je een wortel kleurige huid van de krijgen en werkt minimaal.

De snelste manier met het meeste resultaat is Melanotan. Melanotan zorgt ervoor dat je huid meer pigment aanmaakt waardoor je van binnenuit bruin egaal bruin wordt zonder teveel gedoe. Daarnaast is het ook nog voordelige als de bovengenoemde punten en doet goed zijn werk. Je bent door de Melanotan ook beter beschermd tegen de zon omdat je huid meer pigment heeft en daardoor goed kan omgaan met de UV stralen van de zon. Je hoeft dus ook minder te smeren met zonnebrandcrèmes waardoor vitamine D van de Zon weer wordt opgenomen! Win win dus.

 

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − zes =

Search

+
Translate »