Kort en krachtig antwoord op jullie vragen m.b.t. bijwerkingen

– Heeft Melanotan bijwerkingen?
> Bij het gebruik van Amerikaanse merken heeft Melanotan 1 en Melanotan 2 minimaal tot géén bijwerkingen. De meeste bijwerkingen merkt u alleen de eerste 2 of 3 dagen. Dit heeft te maken met het feit dat uw lichaam moet wennen aan de nieuwe stof.

– Welke Bijwerkingen heeft Melanotan?
> Mogelijke plotselinge erectie binnen de eerste 2 uur & lichtelijke misselijkheid in het begin.
Melanotan is zoals op de homepage besproken een erg populair middel om snel bruin te worden. Het is natuurlijk een soort “Barbie drugs” dat dient te worden ingespoten in het lichaam. Zoals alle voedingssupplementen en drugs heeft Melanotan ook enkele bijwerkingen. De bijwerkingen van Melanotan zijn echter minimaal. Dit is ook de één van de redenen waarom deze bruiningsmethode erg populair is. Want waarom zou je Melatonan niet gebruiken als er géén tot nauwelijks bijwerkingen zijn.

melanotan kopen

Onderstaand bespreken wij enkele bijwerkingen

Plotselinge Erecties bij mannen
De meeste mannen zien dit niet eens als negatieve bijwerking maar vinden dit geen probleem 😉 Deze bijwerking komt meestal voor binnen de eerste paar uur na het gebruik.

Lichtelijke misselijkheid
Het ligt eraan hoe hoog de dosis is die je inneemt. Bij een hoge dosis kan de misselijkheid ook eerder opspelen. Ook bij in één keer een hoge dosis gebruiken kan misselijkheid eerder ontstaan. Bouw daarom rustig jouw gewenste dosis op zodat je lichaam gewoon kan wennen waardoor de bijwerkingen nauwelijks tot helemaal niet zullen opspelen.

Lichte of onzichtbare moedervlekken kunnen donkerder worden
Wat betreft deze bijwerking ligt het er echt haan hoeveel Melanotan je gebruikt. Dit komt meer en duidelijker voor bij het gebruik van een hoge dosis.

Lichtelijke Vermoeidheid
Ook bij deze bijwerking geld dat het ligt aan de hoogte van het gebruik. Na gebruik voel je soms een lichtelijke roes alsof je net een half uurtje onder de zonnebank / zon heb gelegen.
Beperkte eetlust
Dit is voor veel vrouwen niet erg maar voor bijvoorbeeld bodybuilders wel vervelend. Gelukkig komt deze bijwerking ook niet heel vaak voor bij een normale dosis.

Hoofdpijn (komt zelden voor)
Hoofdpijn komen eigenlijk alleen voor bij het gebruik van slechte kwaliteit Melanotan. Over het algemeen is het bekent dat Melanotan 1 en Melanotan 2 uit China meer bijwerkingen veroorzaken. Melanotan uit de Verenigde Staten is van een stuk hogere kwaliteit en kent minimale bijwerkingen.

Koop goede kwaliteit Melanotan! Ga voor een Amerikaans merk om de bijwerkingen te minimaliseren!