Melanotan neusspray

Wist je dat Melanotan neusspray ook bestaat? In landen zoals Amerika en Engeland is Melanotan neusspray al razend populair, en de trend vliegt nu ook over naar Nederland. Melanotan neusspray zegt eigenlijk al wat het is, namelijk een neusspray met daarin een oplossing van Melanotan wat super snel in de bloedbaan wordt opgenomen en nog effectiever en 100% pijnloos is.

Door deze handigheid kun je dus op ieder moment van de dag jezelf een Melanotan boost geven, zonder jezelf te hoeven prikken. Hoe fijn is dat?

Melanotan neusspray is net als gewone Mela ongeveer 2,5 maanden houdbaar in de koelkast. Melanotan neusspray wordt door ons verkocht in de vorm van een kit. Je ontvangt daarbij  1 losse spray, één flesje melanotan, een ampul met Bacteriostatisch water en optrekspuit van 5 ml om de vloeistof met de melanotan te mengen en in de spray te spuiten.

Melanotan neusspray kopen

Melanotan neusspray kopen? Dat kan bij jouw vertrouwde leverancier!Wij werken alleen met Melanotan neusspray rechtstreeks vanuit de VS. Deze is getest en komt uit een erkend laboratorium.

Laat je niet misleiden door spotprijzen bij goedkope aanbieders, risico’s als vervuilde Melanotan of onzuivere Melanotan komen helaas vaker voor dan je denkt. Dit zie je vaak bij goedkope namaak Melanotan uit Aziatische landen. Melanotan neusspray kopen kan bij ons, wij hebben al geruime tijd eenzelfde leverancier die alleen werkt met gekwalificeerde Melanotan en Melanotan neusspray uit de VS.