Melanotan voor en na resultaten

14 sep 2020 Uncategorized

De Melanotan voor en na resultaten zijn ongelooflijk, binnen 7 tot 12 dagen hebben mensen die voorheen nooit een kleurtje konden krijgen ineens een zongebruinde gloed. Sommige mensen worden zo bruin dat het lijkt alsof ze een maand in Aruba op vakantie zijn geweest. Hoe bruin je wordt, is afhankelijk van de hoeveelheid Melanotan dat je gebruikt. Zoals je kunt zien op de foto onderaan zie je dat deze meneer op dag 60 een prachtige diepe donkere kleur heeft. Deze meneer heeft 60 dagen lang een kleine hoeveelheid geïnjecteerd. Niet alleen zijn huid, maar ook de baard en hoofd haren zijn donkerder gekleurd.

In een Melanotan kuur injecteer je ongeveer 10 dagen elke dag een kleine hoeveelheid vloeistof in je buikvet. Na ongeveer 1 week kun je onder de zonnebank gaan (alleen tijdens de wintermaanden van toepassing) Om zo het pigment een boost te geven. In de zomermaanden is dit niet nodig. En hierna zet je je kuur voort totdat je het gewenste resultaat ziet. Vanaf het moment dat je tevreden bent met je kleur hoef je alleen nog bij te houden met 1 a 2 keer per week een klein prikje.

Voor de personen die een lichte huid hebben, en eigenlijk liever niet onder de zonnebank willen of willen zonnen in verband met de schadelijke effecten bied Melanotan echt een uitkomst. De resultaten die je met Melanotan kunt behalen zal je met geen enkele zonvakantie behalen. Van binnenuit wordt het pigment in het lichaam aangemaakt en zul je een bruine teint krijgen, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar Melanotan is niet voor niets zo populair in vele landen zoals Engeland, België Frankrijk en Duitsland.

before-after-melanotan resultaat-melanotan.jg

Wat is Melanotan?

Melanotan is een hormoonachtige stof die verkrijgbaar is in gedroogde poeder. Deze poeder zorgt ervoor dat de huidcellen meer melanine produceren en de huid bruin laat kleuren. Ook de baard en het haar op het hoofd zal donkerder kleuren doordat het pigment in het lichaam zal toenemen. De huid kleurt bruin en daar is geen uren lange baksessie in de zon voor nodig:) Slecht een wandeling in de zon zal het proces activeren en zorgt ervoor dat de huid egaal bruin kleurt. Melanotan is in eerste instantie ontwikkeld om de vorming van huidkanker te voorkomen bij mensen die een zeer lichte huid hebben. Doordat Melanotan huidpigmentnatie veroorzaakt zullen mensen hierdoor minder kwetsbaar zijn voor de zon en niet meer verbranden. Door de populaire combinatie van een gebruinde huid, een verminderde eetlust en het krijgen van een erectie werd dit middel een hype. Wie wilt dit nou niet? Naast de soms vervelende bijwerkingen als blozen, misselijkheid en vermoeidheid, zijn er vrijwel geen vervelende bijwerkingen aan dit middel gekoppeld. De meeste mensen geven aan dat de bijwerkingen na 15 minuten weer verdwijnen.

Melanotan bestellen

Wij werken alleen met erkende leveranciers die ons voorzien van op veiligheid geteste Melanotan. Wij testen onze producten ook zelf en als wij niet tevreden zijn met een bepaald merk, zullen wij het niet verkopen. Ook als wij klachten krijgen zullen wij deze serieus nemen en raadplegen wij altijd onze leverancier. Wij bieden op dit moment 2 verschillende merken aan welke zijn goedgekeurd door de leverancier, onszelf en onze klanten. Melanotan kopen is bij ons veilig en vertrouwd.

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen? Laat het ons dan alstublieft weten! Wij verbeteren onszelf graag.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − achttien =

Search

+
Translate »