Melanotan voorgeschreven bij huidaandoeningen

3 apr 2019 Uncategorized

Er heerst onduidelijkheid over de oorsprong en het doeleind van het gebruik van Melanotan. Dit synthetische hormoon is een identieke kopie van het natuurlijke alfa-melanocyt-stimulerend hormoon. Ook wel a-MSH genoemd. De melanogenese wordt door dit hormoon in onze huid gestimuleerd tot meer huidpigmentnatie. Dit resulteert in een bruinere huid omdat de cellen in de huid aanzienlijk meer melanine aanmaken. Maar is melanotan hiervoor ontwikkeld? Hoe zit dit precies? In dit bericht zullen wij dieper ingaan op het oorspronkelijke doel van Melanotan en de reden waarom het zo populair is!

Oorsprong Melanotan

Oorspronkelijk is Melanotan ontwikkeld voor mensen die lijden aan bepaalde huidziekten die zonlicht en uv stralingen niet kunnen verdrgen. Een voorbeeld hiervan is de aandoening EPP (erythropoetische protoporfyrie), dit houdt in dat mensen overgevoelig zijn voor zonlicht. Deze aandoening is erfelijk en hier is geen medicijn voor. Mensen die aan deze erfelijke stofwisselingsziekte lijden kunnen amper buiten op straat lopen, en hebben vaak ook klachten als zij de zon op hun huid voelen terwijl ze achter een raam zitten. Zowel in de winter als in de zomer ontstaat er bij expositie aan zonlicht klachten als een brandend gevoel op de huid, jeuk en roodheid. Deze mensen verbranden vrijwel direct.

Melanotan biedt voor hen een perfecte uitkomst doordat de huidcellen meer pigment aanmaken en zij hierdoor weerbaarder zijn tegen uv-stralingen en zonlicht. Door artsen wordt het op medische indicatie voorgeschreven. Dagen worden weer dragelijk middels een dagelijks injectie met een toediening van een kleine hoeveelheid Melanotan.

Waar kun je Melanotan bestellen?

Doordat het veel beter is voor de huidconditie en de huid beter is beschermd voor de uv-stralen, wordt Melanotan ook verkocht voor mensen die graag een bruine teint willen krijgen zonder de zonnebank te gebruiken. Het is erg populair en wordt ook wel de barbie drug genoemd. Het verminderd de eetlust, waardoor je slanker wordt. En het zou tevens ook het libido verhogen! Melanotan kopen doe je wel verantwoord. Bij ons ben je gegarandeerd van goedgekeurde Melanotan. Deze is afkomstig uit Amerika of Frankrijk. Wij werken alleen samen met onze Amerikaanse en Franse leveranciers, absoluut geen namaak of vervuilde Melanotan. Hierbij de originele website van de melanotan producten .

Terugkomend op de vraag die centraal stond in dit bericht kan er geconcludeerd worden dat Melanotan oorspronkelijk is ontwikkeld om mensen met zonlicht gerelateerde huidaandoening, of mensen met een zeer licht huidtype, weerbaarder te maken tegen dagelijkse zon en uv-stralingen. Het zorgt ervoor dat de huid bruiner wordt en men niet snel verbrand. Tevens kan dit medicijn ook recreatief gebruikt worden voor mensen die graag bruiner willen worden zonder de schadelijke uv-stralingen van de zon.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × 3 =

Search

+
Translate »