Snel Bruin worden
Dé trend in de westerse wereld is om een gezond mooi bruin kleurtje te hebben. In Nederland is er niet veel zon dus de uurtjes zon dat Nederland rijk is, worden direct gebruikt om snel bruin te worden. Wil jij snel bruin worden? Dan zijn er natuurlijk verschillende manieren en middelen om het bruiningsproces te versnellen ofwel te stimuleren. Eén van de nieuwste hippe en extreem populaire manieren voor “snel bruin worden” is het middel Melanotan.

Snel bruin worden met Melanotan

Als je snel bruin wilt worden is Melanotan 2 (genaamd: M2) de meest interessante keuze. Je brengt M2 in met een klein naaldje in het “buikvet” ofwel je “buikvel”. Hier voel je helemaal niets van. Dit doe je iedere dag en na twee weken begin je de eerste resultaten te zien. Het mooie is dat deze resultaten egaal over het hele lichaam te zien zijn. Je zult dus niet last hebben van een “zwembroek of bikini afdruk” of een witte / rode plek op je bil van het liggen onder de zonnebank.
Je kunt nog sneller bruin worden wanneer je tijdens het gebruik van Melanotan 2 af en toe een zonnebank pakt. Dit is niet altijd aan te raden maar voor mensen die niet kunnen wachten zul je zien dat het resultaat verbluffend is. Wanneer je gaat zonnen in combinatie met M2 zul je dusdanig diep bruin worden dat het lijkt alsof je een mooie vakantie van 3 weken naar Aruba achter de rug hebt.

Waarom is Melanotan bruin zo populair?

Melanotan is het bruiningsmiddel met de snelste en mooiste resultaten. Je wordt egaal bruin over je gehele lichaam. Dit betekent dus dat billen en alles daaromheen ook mooi bruin worden.

– Egaal bruin
– Goedkoop in verhouding tot vakantie / zonnebank / spraytan
– Weinig bijwerkingen
– Erg gemakkelijk toe te passen
– Beschermd tegen verbranding. Je kunt bijna niet verbranden met Melanotan

Snel bruin worden met andere middelen?

De meest voor de hand liggende zijn:
– Zonnebank
– Spraytan
Wanneer iemand nog sneller bruin wilt worden dan wordt de zonnebank gebruikt in combinatie met M2. Spraytan is daarentegen erg slecht voor je huid en je poriën. Dit is niet fijn voor alle huidtypes.

Wat zijn de bijwerkingen van Melanotan?

Melanotan heeft minimale bijwerkingen zoals spontane erecties bij mannen binnen de eerste twee uur na gebruik of een lichtelijke misselijkheid. Lees meer over de bijwerkingen op onze pagina: Bijwerkingen Melanotan.