Waarom bruin worden met een kleine injectie?

14 mrt 2016 Uncategorized

Een door de zon gebruinde huid ervaren veel mensen als zeer prettig. Een bruin gebronsde huid wordt in de westerse cultuur beschouwd als een gezonde uitstraling en wordt geassocieerd Impuesto met een gezonde levensstijl .
Een bruine huid is vaak het resultaat van een regelmatig bezoek wholesale NFL jerseys aan de zonnestudio wat enorm schadelijk is voor de huid. De uv straling van de zon of zonnebank doordringen de huid en tasten het collagene en elastine weefsel aan. De uv stralingen drogen de huid uit wat leidt tot een versneld huidverouderingsproces en vergroot de vorming van huidkanker. Ook is zonnen niet voor iedereen geschikt, mensen met een zeer lichte huid (huidtype 1 en 2), verbranden zeer snel en reageren gevoelig op de uv stralingen van de zon. Het bruiningsproces voor mensen met het huidtype 1 en 2 verloopt langzamer en eist veel geduld.

Waarom Melanotan?

Melanontan zorgt ervoor dat mensen veel minder snel verbranden in de zon en geeft mensen met een gevoelige huid de mogelijkheid om een egaal bruin kleurtje te krijgen zonder blootstelling aan wholesale jerseys schadelijke uv stralingen. Melanotan bruint de huid van binnenuit en heeft als doel om de huidpigmentatie te vermeerderen waardoor de huid minder gevoelig is voor de zon. Het gebruik van melanotan wordt in verschillende landen verkocht als middel om het risico op huidkanker te voorkomen. Doordat de huid meer pigment heeft is het minder kwetsbaar voor de zon en daardoor loopt je huid minder schade op wat kan leiden tot huidkanker. Door middel van een kleine en pijnloze injectie wordt je bruin, ben je cheap MLB jerseys beter beschermd Course tegen de zon, en behoudt je de kwaliteit van je huid. Voor een zichtbaar en gewenst resultaat zijn vaak meerdere bezoeken nodig aan de zonnebank, dit kost in verhouding meer geld als de aanschaf van melanotan omdat je het product lang kunt gebruiken en er niet veel van nodig hebt.
Overigens brengt het gebruik van melanotan meerdere gunstige effecten met zich mee, zoals een verhoogd libido, een verminderde eetlust en een verhoogde vetverbranding. Melanotan zorgt ervoor dat je bruine tan lang zichtbaar blijft en je hebt zelf in de hand hoe bruin je wilt worden door de dosering te verhogen of te verlagen.
Klinische onderzoekers hebben tot op heden nog geen uitspraken gedaan Урок over de mogelijke schadelijke gevolgen die melanotan <a href="http://www.melanotanning click to find out more.nl/welkom-op-het-melanotan-blog/”>Blog! met zich mee zou kunnen brengen, in tegenstelling tot de vele positieve effecten hiervan waarom het middel is ontwikkeld.
Kortom, een bruin gebronsde huid, wat bescherming biedt tegen huidkanker, door middel van een kleine injectie, zonder blijvende en schadelijke effecten, is een ideale manier om verantwoord bruin te worden.

Geef een antwoord

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 2 =

Search

+
Translate »